skip to Main Content

Etsimme palvelukseemme vakuutusmeklaria

Etsimme palvelukseemme vakuutusmeklaria tai vastaavan pätevyyden omaavaa henkilöä sijoitusvakuutusten välitystoimintaan. Tehtävään valittavalta edellytetään kokemusta ja näyttöä sijoitusvakuutusten ja/tai sijoitustuotteiden menestyksellisestä myynti- ja hoitotyöstä. Sujuva englannin kielitaito on välttämätön, koska useimmat välitettävistä tuotteistamme ovat ulkomaisilta vakuutusyhtiöiltä.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn alan parhaiden tuotteiden parissa. Työtehtäviin kuuluvat asiakkaidemme sijoitusvakuutusten hoitotehtävät ja sijoitusvakuutusten uusmyynti. Tarjoamme markkinointituen uusasiakashankinnassa. Järjestämme myös tarvittavan koulutuksen.

Toimipisteemme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa. Työtehtävä voi olla joko osa-aikainen tai päätoiminen riippuen työnhakijan henkilökohtaisesta tilanteesta. Työtehtävät on mahdollista hoitaa myös etänä. Kilpailukykyinen palkkaus sopimuksen mukaan.

Pyydämme lähettämään vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen 30.11.2022 mennessä sähköpostitse osoitteella info@intusbrokers.fi.

Back To Top