skip to Main Content

Portofolio Bond -sijoitusvakuutukset
Portfolio Bond -sijoitusvakuutuksia kutsutaan myös yksilöllisiksi sijoitusvakuutuksiksi niiden rakenteen vuoksi. Vakuutuksenottajana voi toimia yksityishenkilö tai yritys. Portfolio Bond -sijoitusvakuutus tarjoaa sinulle halutessasi elinikäisen työkalun sijoitustesi hallinnointiin ja verosuunnitteluun. Voit myös hyödyntää mahdollisuutta päättää vapaasti vakuutussäästöjesi edunsaajista kuolemasi jälkeen. Vakuutuksen edunsaajamääräys voidaan tehdä välittämättä perintökaaren lakimääräisestä perimysjärjestyksestä.

Voit sijoittaa Portfolio Bond -sijoitusvakuutuksen kautta valintasi mukaisesti lähes kaikkiin markkinoilla saatavilla oleviin sijoitustuotteisiin. Näitä sijoitustuotteita ovat esimerkiksi:

  • Pankkitalletukset ja muut korkosijoitukset
  • Obligaatiot
  • Osakkeet  ja ETF-rahastot 50 eri markkinaa
  • Valuutat, optiot, futuurit ja CFD:t
  • Sijoitusrahastot
  • Pääomasuojatut sijoitukset (pääomasuoja 100 % tai ehdollinen)
  • Kryptovaluutat, esim. Bitcoin Tracker EUR/SEK ja Etherium Tracker EUR/SEK
  • Noteeraamaton omaisuus tietyin ehdoin

Voit hallinnoida Portfolio Bond -vakuutuksen sijoituskohteita itse tai valtuuttamasi varainhoitajan välityksellä. Käytettävissäsi ovat myös online-kaupankäyntipalvelut osakkeiden, rahastojen ja muiden noteerattujen sijoitusinstrumenttien osalta. Kilpailukykyiset kaupankäyntikulut. Voit tutustua Exanten kaupankäyntipalveluun täällä.

Sijoitusvakuutusten veroedut
Sijoitusvakuutusten veroetuna suoraan sijoittamiseen verrattuna on vakuutuksen tuoton verottaminen vasta kun vakuutuksesta nostetaan varoja. Vakuutuksen sijoituskohteina olevien yksittäisten sijoituskohteiden tuottoa ei veroteta erikseen ja niistä tulevat voitot voidaan sijoittaa täysimääräisesti uudelleen. Vakuutuksen tuoton verotus tapahtuu sen maan verolakien mukaisesti, missä olet verovelvollinen varoja nostaessasi. Tämä tekee vakuutussäästämisestä useimmissa tapauksissa suoraa sijoittamista edullisemman verotuksen kannalta. Tämä säästää myös merkittävästi aikaa ja vaivaa veroilmoitusten teon osalta.

Sijoitusvakuutus perintösuunnittelussa
Ottamalla sijoitusvakuutuksen voit hyödyntää mahdollisuutta päättää vapaasti vakuutussäästöjesi edunsaajista. Vakuutuksen edunsaajamääräys kuoleman varalta voidaan tehdä välittämättä perintökaaren lakimääräisestä perimysjärjestyksestä. Vakuutuksesi edunsaajia perintöverotetaan sen maan lainsäädännön mukaisesti, jossa heidän verotuksellinen kotipaikkansa on kuolinpäivänäsi. Tämä mahdollistaa myös perintöverosuunnittelun tältä osin.

Paljonko palvelumme maksavat sinulle?
Saat meiltä veloituksetta vertailun tarjolla olevista vakuutustuotteista ja suosituksen sinulle parhaiten soveltuvasta ratkaisusta. Annamme sinulle yksityiskohtaisen erittelyn vertailtavista vakuutuksista ja niihin liitettävistä sijoitustuotteista kuluineen sekä omasta palvelupalkkiostamme.

Pyydä lisätietoja!

Back To Top