skip to Main Content

Kuinka teen sijoituksen pääomasuojattuihin tuotteisiin?

Pääomasuojatut, vakavaraisten eurooppalaisten pankkien liikkeelle laskemat sijoitustuotteet, tarjoavat erinomaisen vaihtoehdon suorille osake- tai rahastosijoituksille. Sijoittaminen näihin tuotteisiin on turvallista ja vaivatonta. Seuraavassa on kuvaus, kuinka teet sijoituksen käytännössä.

  1. Käymme yhdessä läpi tuottotavoitteesi ja laadimme sen pohjalta sijoitussuunnitelman. Realistinen tuottotavoite viiden vuoden sijoitusajalle on keskimäärin 7 % vuotuista tuottoa kulujen jälkeen.
  2. Avaat kauttamme sijoitusvakuutuksen vakuutusyhtiössä tai sijoitustilin pankissa, jonka kautta hallinnoit sijoituksiasi. Vuotuiset kulut ovat 0,30-0,80 % salkun arvosta sijoitustesi määrästä riippuen.
  3. Maksat sijoituksesi vakuutusyhtiön tai säilyttäjäpankin tilille, jonka jälkeen toteutamme sijoitukset sijoitussuunnitelmasi mukaisesti. Varat ovat aina sinun hallinnassasi valitsemasi vakuutusyhtiön tai säilyttäjäpankin tilillä ja voit seurata niiden kehitystä 24/7 nettipalvelun kautta.
  4. Seuraamme salkkusi kehitystä neljännesvuosittain ja annamme sinulle suosituksia, kuinka sijoittaa kuponkikorot ja pääoman palautukset uudelleen.

PYYDÄ LISÄTIETOJA!

Back To Top